Prakse.lv
  • Search
  • Login
  • Sign up
  • For employers
    • Virtual internships
    • Companies
    • More 
      • Vacancies
      • Professions
      • Educational institutions
      • Career tests
      • Career advice
      • Events
      • Studies
    https://static-cdn-3.practican.com/thumbor/fRQcrMsZWLQyGVeIomSbrRWmoGA=/fit-in/134x134/uploads/file/2cd040c082abd00d3e39e67c3a339fc139c2eb29a8b5349e19c8aee0b5d5a116/img_58adaf757c77b4.44316282.jpg

    Liepkalni

    SIA "LIEPKALNI", Reg. No.: 44101001966

    Company Latvia 201 - 500 employees

    Evaluate Follow

    Contact

    Ieva Zariņa Send a message

    liepkalni@liepkalni.lv
    64221611

    About company

    Liepkalnu produkcija atšķiras no citām. Tās pamatā ir Mendziņu dzimtas iekoptās maizes cepšanas tradīcijas, kuras aizsākušās pirms vairāk nekā 80 gadiem. Šīs tradīcijas ir pārmantojusi maiznīca „Liepkalni” un veiksmīgi tās turpina pilnveidot un pielietot.

    SIA "Liepkalni" ir maiznīca ar vairāku paaudžu pieredzi, senām, stabilām un latviskām vērtībām, kas sakņojas dziļi pagātnē. "Liepkalnu" stāsts sākās tālajā 1928.gadā Naukšēnu pagastā, Mendziņu dzimtas mājās. Darba tikums ar īpašiem maizes cepšanas rituāliem ir saglabājušies līdz mūsdienām. "Liepkalnos" cep sātīgu rupjmaizi, kas tapusi dabiskā raudzēšanas ceļā, ar karstu ūdeni aplejot miltos samaltus rudzu graudus, vairāk kā diennakti izturot plaucējumu koka kubuliņā un katru klaipiņu veidojot ar rokām. Gadiem ilgi strādājot pie receptes, radīta tieši "Liepkalniem" raksturīga rupjmaizes garša. “Liepkalnos” pamatā cep rudzu maizi, ar rokām veidotus, izsmalcinātus cepumus un citus gardumus. 

    Produkciju cep 4 ceptuvēs Latvijā - Valmierā, Mūrmuižas ielā 16d, Rūjienā, Rīgas ielā 63, Pļaviņu novada Klintaines pagasta „Liepsalās” un Ķekavas novada, Ķekavas pag. ,"Džutas", t/c A7. Maiznīca Valmierā ir sertificēta un strādā  atbilstoši kvalitātes vadības standarta EN-ISO 9001:2008 un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas ( HACCP )  standarta ISO 22000 prasībām. 

    Uzņēmuma produkcija tiek piegādāta labākajiem veikaliem Vidzemē, Rīgā un Latgalē.  Veikalu sortimentā atrodams SIA “Liepkalni” maiznīcu lepnums –“Sevišķā” rupjmaize, kura gatavota pēc klasiskas senas  Liepkalnu dzimtas īpašas receptes, salinot, dabiski raudzējot līdz 30 stundām, klaipiņus veidojot ar rokām. Maizei uz iepakojuma zelta fonā tautas rakstnieka Rūdolfa Blaumaņa grafisks portrets un iedvesmojošs  citāts no rakstnieka daiļrades, lai izceltu tradicionāli latviski ceptas maizes vērtību.  “Liepkalnos” ceptā Pilngraudu rupjmaize izstādes "Riga Food 2012"ietvaros saņēma Latvijas Ārstu biedrības balvu "Par ieguldījumu sabiedrības veselības veicināšanā". Pilngraudu rupjmaize gatavota no rudzu pilngraudu miltiem, bez rauga. Miltus maļ no visa grauda,  iekļaujot gan dīgli, gan apvalku. Visas vērtīgās  vielas, kas ir graudos, ir saglabājušās. Maize ir pilnvērtīgāka un satur daudz šķiedrvielas.  Sešas šķēles Pilngraudu rupjmaizes ir pietiekoši, lai uzņemtu dienā nepieciešamo šķiedrvielu daudzumu.

     

    Represented professions

    https://static-cdn.practican.com/img/profession_group/99.png

    Baker

    https://static-cdn.practican.com/img/profession_group/99.png

    Bread Baker

    Virtual internship

    https://static-cdn-4.practican.com/thumbor/YSv2AnFX6Osb1IPT2OQEROFFhNg=/trim:top-left/426x284/uploads/file/4556b34f73d3244386c449798296b3f21c28df98fd7b0da69a691f1dcbd4a261/img_58adaf75b8b250.71935873.jpgStart practice

    Bread Baker

    5 questions
    Start 

    Recommended schools and studies

    https://static-cdn.practican.com/img/profession_group/99.png

    Baker

    1 recommendations
    https://static-cdn-3.practican.com/thumbor/oDfdDXPTLTQzfgjCt8fPQNYzsaM=/fit-in/80x80/uploads/file/a5f5b99cf2f60ff5413d5b4a3f04c6b8ecc2e71770a9ec5c2865f6af9b26672d/img_5f9bd6d5ab8498.18964035.jpg

    Valmieras tehnikums

    • 13 company recommendations

    Location

     Back to top
    Report an issue Contacts Privacy policy Terms of use
     English (EN) Eesti (ET) Lietuvių (LT) Latviešu (LV) Русский (RU)
    Mediaplans
    In our portal we are using cookies. Using the portal, you agree to the use of cookies. You can find out more!
    Accept